Fiyat :
Adınız Soyadınız :
Telefon :
E-Mail :
İçerik:
Hizmetlerimiz

ISO 9001:2008 ISO 13485 ISO 14001 ISO 18001 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KANUNU İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİ FSC – CHAİN OF CUSTODY( CoC)YÖNETİM SİSTEMİ SEDEX,ETI,SMETA BELGESİ - RAPORU ISO 2200 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ BİLGİ GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ ISO 10002 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ KVKK CE BELGESİ YÖNETİM DANIŞMANLIĞI KOSGEB TSE ÜRÜN VE HİZMET
ISO 2200 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ

HACCP olarak bilinen (kritik kontrol noktalarında tehlike analizi) gıda güvenliği güvenlik sistemi kasım 2005 tarihinde ISO 2200:2005 olarak değişmiştir. ISO VE HACCP standartlarının entegrasyonu sonucu oluşmuş bir standarttır.

ISO 22000 ürünlerin tüketiciye güvenilir, sağlıklı,hijyen kurallarına uygun olarak ulaşmasını sağlamak amacına dayalı bir gıda güvenlik kavramıdır.

ISO 2200 tarıma yönelik ihtiyaç ile gıda imalatçılarına,üreticilerden toptancı ve perakendeciler,paketleme ve üretim malzemeleri üreticilerinden,ulaşım ve temizlik servislerine kadar gıda tedarik zinciri içinde yer alan tüm direkt ve dolaylı operaörlerle uygulanabilen bir standart olarak yayımlanmıştır.

Bir gıda zincirinde hammadde temininden başlayarak, gıda hazırlama,işleme,üretim,ambalajlama,depolama ve nakliye gibi gıda zincirin her aşamasında tehlike analizleri yaparak,kritik kontrol noktaları belirleyerek , bunlar için gerekli önlemleri alarak belli normlara uygun güvenilir gıda üretimini sağlayan,her ölçekteki kuruluşa uygulanabilen güvenlik sistemidir.

ISO 22000 Gıda güvenlik yönetim sisteminin faydaları

- Tüm gıda zincirine uygulanabilir olması,
- Yönetime bilgilerin sunulması suretiyle kolay karar verebilme olanağının sağlanması,
- Tüketicilerin gıda güvenliği taleplerinin karşılanması,
- Uluslar arası düzeyde tanınan bir sistem olması nedeni ile ihracat kolaylığı , güvenirlik arttırması
- Ürün geri toplama riskinin azalması, maliyet düşürülmesi,
- Çalışanların hijyen ve gıda güvenliği konusunda bilinçlenmesi,
- Yükümlülüklerini bilen ciddi ve profesyonel bir organizasyon oluşturulması,
- Gıda zehirlenmesi ve ölüm risklerinin düşmesi,
- Kanunlara uyumluluğun sağlanması,
- Resmi denetimlerde isteklere cevap verilebilmesi,
- Çalışma ortamının iyileştirilmesi,
- Müşteri güven ve memnuniyetinin sağlanması,
- Ürün kayıplarının azalması,
- Sistemli ve denetimli yapı için de üretim ve hizmet gerçekleştirme.

Teklif İstiyorum