Hizmetlerimiz

ISO 9001:2008 ISO 13485 ISO 14001 ISO 18001 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KANUNU İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİ FSC – CHAİN OF CUSTODY (CoC) YÖNETİM SİSTEMİ SEDEX,ETI,SMETA BELGESİ - RAPORU ISO 2200 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ BİLGİ GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ ISO 10002 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ KVKK CE BELGESİ YÖNETİM DANIŞMANLIĞI KOSGEB TSE ÜRÜN VE HİZMET
ISO 14001:2007 Çevre Yönetim Sistemi

Ürünün hammaddeden başlayıp son ürün haline getirilerek müşterilere sunulmasına kadar geçen sürecin her aşamasında çevresel faktörlerin belirlenmesi ve bu faktörlerin gerekli muayeneler ve önlemler ile kontrol altına alınarak çevreye verilen zararı en aza indirgemeyi amaç edinilen uluslar arası bir standarttır.

ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi bir ürün standartı değildir, bir yönetim sistem standardıdır. Bundan dolayı ne üretildiği değil nasıl üretildiği, üretim esnasında çevre faktörlerine zararı,bu zararın olmaması veya en az düzeyde tutulması için neler yapılması gerektiği,gerekli deneyler, önlemler nelerdir konuyla ilgili mevzuat ve yasal şartlara bağlı kalınarak kurulan sistemdir.

Bu sistemle kurulan standart doğal kaynakları koruyan, havaya suya ve toprağa verilen zararı minimum düzeyde tutan,çevre koşullarını doğayı ön planda tutan standarttır.

Global pazarda tüketiciler; sadece ürüne değil ürün üretirken kullanılan kaynakları israf etmeyen,çevreye ve doğaya saygılı,değer veren sistemler ile üretim yapan firmaları tercih etmektedir.

ISO 14001 Çevre yönetim Sistemi amacı;

- Ulusal ve/veya uluslar arası mevzuatlara uyumun sağlanmak,
- Çevre performansını artırmak,
- Uluslar arası rekabette avantaj sağlamak,
- Doğal kaynakları bilinci kullanmak,
- Maliyet kontrolü sonucu masrafların azalması,verimliliğin artırılması,
- Enerji tasarrufun sağlanması,
- İzin ve yetki belgelerinin alınmasının kolaylaştırılması,
- Acil durumlarda deprem,yangın, sel ve kazalara karşı hazırlıklı bulunularak mesuliyetle sonuçlanan olayları azaltır.
- ISO 14001 tüm dünyada bilinen ve kullanılan bir standart olduğu için global pazarda kabul edilebilirliği sağlar.
- Şirket faaliyetlerinin çevreye olan olumsuz etkisini en aza indirger.
- Çevre riskleri belirlenerek çevreye olumsuz etkiler azaltır.
- Çevre ile ilgili mevzuat ve yasalara uyum sağlar.

Teklif İstiyorum